Judith kipt...

feestelijke kiphapjes

Judith kipt feestelijke kiphapjes


boodschappenlijstje
KIPGEHAKTBALLETJES: kipgehakt | bruschettakruiden | MINI KIPSATE MET PINDASAUS: 250 g kipfilet | 2 eetl. ketjap | 1 theel. gemberpoeder | 2 theel. sambal oelek | 4 eetl. olie | 50 g geroosterde pinda's | 1 kleine ui | 1 gepeld teentje knoflook | 1 zakje santen | 1 theel. ketoembar | 2 eetl. pindakaas | 2 eetl. water | KIPWRAP: kruidenroomkaas | kipfilet (vleeswaren) | rucola | pijnboompitten |

nodig
kommen, keukenmachine, steelpan, oven, hapjespan, feestelijke vlaggetjes 

bereiding voor 4-6 personen
KIPGEHAKTBALLETJES: Meng het gehakt met  de bkruiden. Draai kleine balletjes en bak ze rondom bruin in een beetje olie.

MINI KIPSATE MET PINDASAUS: Snijd de kipfilet in blokjes. Roer de ketjap, gemberpoeder, sambal en 1 eetl. olie tot een marinade en haal hier de kip doorheen. Laat de kip ca. 20 minuten marineren.


    1 van 3    
X