icon:garde
images/nknl/portrait_mari.jpg
images/nknl/gerechtklein_mari.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_dolf.jpg
images/nknl/gerechtklein_dolf.jpg
images/nknl/stills2_dolf.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_pieter.jpg
images/nknl/gerechtklein_pieter.jpg
images/nknl/stills2_pieter.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_bas.jpg
images/nknl/gerechtklein_bas.jpg
images/nknl/stills2_bas.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_judith.jpg
images/nknl/gerechtklein_judith.jpg
images/nknl/stills2_judith.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_maaike.jpg
images/nknl/gerechtklein_maaike.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_wieger.jpg
images/nknl/gerechtklein_wieger.jpg
images/nknl/stills2_wieger.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_toos.jpg
images/nknl/gerechtklein_toos.jpg
images/nknl/stills2_toos.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_imre.jpg
images/nknl/gerechtklein_imre.jpg
images/nknl/stills2_imre.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_mariem.jpg
images/nknl/gerechtklein_mariem.jpg
images/nknl/stills2_mariem.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_christjan.jpg
images/nknl/gerechtklein_christjan.jpg
images/nknl/stills2_christjan.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_annemieke.jpg
images/nknl/gerechtklein_annemieke.jpg
images/nknl/stills2_annemieke.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_sharita.jpg
images/nknl/gerechtklein_sharita.jpg
images/nknl/stills2_sharita.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_lonneke.jpg
images/nknl/gerechtklein_lonneke.jpg
images/nknl/stills2_lonneke.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_bart.jpg
images/nknl/gerechtklein_bart.jpg
images/nknl/stills2_bart.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_eva.jpg
images/nknl/gerechtklein_eva.jpg
images/nknl/stills2_eva.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_monique.jpg
images/nknl/gerechtklein_monique.jpg
images/nknl/stills2_monique.jpg
icon:garde
images/nknl/portrait_ida.jpg
images/nknl/gerechtklein_ida.jpg
images/nknl/stills2_ida.jpg
nodig
4 kipfilets in reepjes
3 eetl. honing
2 eetl. olie
kipkruiden
1 zak Italiaanse roerbakgroenten
1 oranje paprika
1 gele paprika
½ l blik gepelde tomaten
2 theel. Italiaanse kruiden
2 eetl. gehakte gember
ketjap manis (zoet)
zout en peper uit de molen

Lonneke kipt zoete kipreepjes

Leg de kip tot gebruik in de koelkast.
Meng de honing met 1 eetl. olie, kipkruiden naar smaak in een kom.
Voeg de kip toe en meng dit door elkaar.
Verwarm de overige olie in een wok en roerbak hierin de kip goudbruin en gaar.
Neem de kip dan uit de wok en houd die even warm in aluminiumfolie.
Roerbak alle groenten met de tomaten en de overige kruiden in de wok.
Leg de kip terug, voeg de gember toe en maak op smaak met ketjap, zout en peper.
Serveer met gekookte pasta en de groenten.